dimarts, 6 de novembre del 2012

Unos cuantos bomberos de L'Hospitalet por la NO Independencia

La sectorial de Bombers per la independència (BXI), de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), de la qual formem part, a títol individual, membres dels diferents col•lectius de bombers de Catalunya (Generalitat, Ajuntament de Barcelona, empreses i Aeroports) i de la qual jo en formo part, hem fet una manifest de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del 25 de novembre.
Aquest manifest l'hem fet circular per les xarxes socials, l'hem enviat als nostres associats i amics, i evidentment també l'hem enviat als parcs de bombers.
Tothom pot dir la seva i estar d'acord o no, en el manifest i sobretot estar d'acord o no, en reclamar la independència per Catalunya.
Aquests dies, els opositors a la independència de Catalunya (des de polítics a intel·lectuals), enlloc de donar propostes a favor de la integració de Catalunya a Espanya i de donar missatges en positiu, des del respecte i la tolerància, tot son desqualificacions, insults, xantatge, amenaces, por, etc...No tenen arguments per seduir-nos. Espanya porta 300 anys portant-se com un senyor feudal amb Catalunya i ara encara ho continua fent. 
I entre aquests opositors, també trobem bombers catalans. I jo que em pensava que els bombers érem un fet diferencial i que podríem aportar una llum a l'esperança i encetar un debat respectuós i democràtic...doncs no! 
La cultura dels insults i el menyspreu també estan instaurats en els bombers, perquè abans de ser bombers, son espanyols maleducats. I clar, així els va i així ens va...
Una mostra d'aquest odi cap a Catalunya, amb els típics insults i la típica xuleria i el típic anonimat: