dijous, 4 d’octubre del 2012

Bombers Voluntaris reaccionaris...

Hi ha caps de parc que no han fet arribar a la resta de bombers del seu parc, una enquesta sobre una proposta de reglament, a iniciativa del Parc de Matadepera i amb el recolzament de l'ASBOVOCA. 

Em sap greu aquest boicot i que hi ha gent tant tancada que no cregui el debat ha de ser el màxim de participatiu, plural, obert, profund i democràtic...  

Ho porto repetint des de fa dies, el nou reglament ens ha de solucionar el futur, no ens ha d’hipotecar i per això, ha de ser una eina que ens ajudi a avançar i com a tal, per la seva màxima importància, requereix la participació del màxim de gent. Com més gent, més visió i més debat. 

El destí del nou reglament no pot estar només en les decisions de quatre persones (qui diu quatre diu set), sinó que ha de ser consensuat i si cal, votat per tots els bombers voluntaris sense distinció. 

 La riquesa de la democràcia és que tothom pugui dir la seva. El problema és que algú vol controlar aquesta democràcia, i clar, llavors deixa de ser-ho. 

Hi ha caps de parc que es pensen que viuen en un regne de taifes i ells tenen el poder absolut de decidir que els hi arriba i que no als seus súbdits, ai, perdó als seus bombers voluntaris. Aquesta proposta de nou reglament, vol acabar amb aquest poder, i clar, això és el que espanta i el que porta a censurar...

3 comentaris:

  1. Hola Marc,

    Hi ha bombers voluntaris que no coneixem bé el Consell de Bombers Voluntaris i l'ASBOVOCA. Qui és qui, d'on vénen, què els diferencia, què signifiquen pels bombers voluntaris, etc.

    Crec que seria bo i t'agrairiem que escriguessis un article donant a conèixer aquests organismes.

    Salutacions

    ResponElimina
  2. Ja tens la resposta: http://socbombervoluntari.blogspot.com.es/2012/10/diferencia-consell-bombers-voluntaris-i.html

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Marc! La teva explicació ens ajudarà a entendre lo que està passant actualment a nivell de bombers voluntaris :)

    ResponElimina