dilluns, 28 de gener del 2013

XXè congrés de l'ASBOVOCA


El proper cap de setmana tindrà lloc a Calella, el XXè Congrés de l’Associació de Bombers Voluntaris de Catalunya. Amb uns 500 socis, una xifra gens menyspreable, l’ASBOVOCA va ser un gran referent dins els bombers voluntaris, tot i que fa uns anys, que ha patit una mena de travessia pel desert, de la qual, ara s’està començant a sortir i a recuperar.

Molts, moltíssims bombers voluntaris es queixen que estem molt malament, però ningú fa res de res. Encallats en la crítica i en les lamentacions, sense aportar idees ni alternatives, no avancem. Penso que ara per ara, tenim una eina molt important que és l’ASBOVOCA i en la qual, els bombers voluntaris ens hauríem d’adherir i sumar esforços per anar tots a una, o com a mínim, parlar de les nostres inquietuds, problemes i del nostre futur.

Tots i totes tenim dret a dir la nostra i aquest es l'objectiu amb el que l'ASBOVOCA vol torna a formar part de la vida del Cos de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

En aquest Congrés es vol aprofundir en els diferents aspectes de la nostra tasca, en valorar les millores, plantejar els reptes de futur i coneix-se’ns entre nosaltres, intercanviar experiències, idees, projectes...

Tenim una molt bona oportunitat per compartir un cap de setmana de diàleg i de treball conjunt per poder arribar a unes conclusions que permetin millorar els parcs i a la vegada el nostre servei a la societat.

Us convido a participar-hi!

Més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada