dimecres, 17 d’octubre del 2012

Construint ponts de diàleg

Aquesta tarda, jo he estat un dels assistents d'una reunió on hi havia bombers voluntaris i membres del sindicat CCOO. Ha estat una trobada a petició dels propis sindicalistes i de la qual celebro molt. Ha estat una trobada on ens hem vist les cares, ens hem conegut i on tothom hi estava d'acord que l'actual clima de confrontació no afavoreix a ningú.
També tothom ha estat d'acord, que l'actual model de bombers voluntaris (i també de professionals) ha arribat al col·lapse i que està desfasat, i el que cal és trobar un nou model. Sobre quin ha de ser el nou model, tot i que hem parlat sense concretat gaire, tothom pot tenir la seva opinió, però el que està clar, és que ara, aquesta opinió s'ha de fer des del respecte a la discrepància i sobretot amb diàleg, molt de diàleg.
Hem tingut moltes coses en comú i molts problemes que ens afecten plegats, dels quals creiem que caldria una unió comuna per afrontar-los i solucionar-los. 
Avui doncs, hem començat a construir ponts d'un diàleg, necessari i bàsic entre bombers i a establir l'inici d'una estratègia conjunta.
El nostre país ha encetat un camí cap a la plena llibertat nacional i una vegada que haurem arribat al destí final, necessitarem un nou cos de bombers nacional. I aquest nou cos de bombers l'hem de crear entre tots. I penso que avui hem començat.
Gràcies!


1 comentari:

  1. És un bona notícia, hi ha d'haver pau i respecte entre bombers.

    ResponElimina