dimecres, 11 d’octubre del 2017

Els bombers serem sempre vostres


Aquests darrers dies els bombers que no estàvem de servei hem sortit al carrer. Jo era un d'ells. En el meu uniforme porto l'escut de la Generalitat. Per tant, és un deure i una obligació, defensar el meu govern i les seves institucions.  I com a demòcrata, també és deure i obligació, defensar el referèndum, com a solució a l'encaix de les relacions entre Catalunya i Espanya, i com a eina per què els catalans decidíssim el nostre futur.  

Hi ha gent que critica el fet d'haver sortit els bombers al carrer amb casc i jaqueta ben visible. Però cal dir-ho ben clar: hem sortit a rebutjar i evitar la violència, a pacificar la gent, i especialment l'1 d’octubre per defensar la integritat física dels ciutadans, que feien cua davant dels col·legis electorals, tot patint un terrorisme d'estat per la policia nacional i guàrdia civil, que s'han comportat com forces d'ocupació.  

Però ara, aquells que sempre s'han cregut per sobre del bé i del mal, demanen que no tornem a sortir amb casc i jaqueta. Em sap greu. Si cal, tornarem a sortir.    

Els bombers sempre serem fidels al nostre poble, i que ningú dubti mai, que SEMPRE vetllarem per la seguretat de les persones, dels béns i de la natura, tot complint la nostra carta de servei. De totes les persones. Totes.


I quan sigui necessari, ens trobareu de nou al carrer, vetllant per la democràcia, pel nostre govern, per la gent i per la llibertat.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada